Geen producten (0)

Voorwaarden

 

Wij hopen natuurlijk dat u tevreden bent met uw aankoop!

Mocht u onverhoopt de verkeerde maat of kleur hebben besteld of niet tevreden zijn met uw bestelde produduct(en), dan kunt u deze retourneren naar:

Onlinehorseoutlet.nl / retouren

S vd Molentrjitte 10

8857 BS Wijnaldum

Retourneren kan zonder kennisgeving vooraf.

 

NEEMT U ALSTUBLIEFT KENNIS VAN HET VOLGENDE:

Producten kunnen alleen geretourneerd of geruild worden mits schoon, onbeschadigd en ongebruikt.

Eventuele extra verzendkosten kunnen wij helaas niet vergoeden.

Gekochte artikelen kunnen binnen 14 dagen na bestelling geretourneerd of geruild worden. Retouren worden alleen in behandeling genomen mits de orginele aankoopbon bijgevoegd is, welke u op het opgegeven emailadres heeft ontvangen.

Schade of breuk veroorzaakt door geweld, onvoldoende beschermende verpakking of onvoorzichtig handelen worden niet vergoedt. Verminderde waarde kan worden ingehouden op de terugbetaling van het geretourneerde artikel.

Mocht een product niet meer voorradig zijn en niet meer te verkrijgen bij haar leverancier(s), dan is onlinehorseoutlet.nl niet verplicht het artikel alsnog te leveren. Voor alles geldt OP=OP en zal de voorraad weer aangevuld worden met nieuwe producten. Heeft u al betaald? Dan storten wij uw aankoopbedrag binnen enkele werkdagen aan u terug.

Demo-artikelen vallen niet onder garantie en kunnen niet geruild worden

Wij hanteren scherpe prijzen met een lage winstmarge. Houd er daarom rekening mee dat bij het retourneren van (een deel van) een franco zending (E100 of meer), waarbij de waarde van de overgebleven geleverde artikelen onder de E50,- komt, de verzendkosten a E6,50 automatisch worden afgetrokken van het terug te ontvangen bedrag. 

 

Verwerking persoonsgegevens (AVG):

Door akkoord te gaan met onze voorwaarden gaat u automatisch akkoord dat wij uw gegevens die u geeft ( naam, adres, email, bankgegevens voor betaling en telefoonnummer)  opslaan voor enkel boekhoudkundige doelen, zoals voor de BTW verwerking aan de Belastingdienst staan voorgeschreven. Gegevens worden niet doorverkocht of gebruikt, tenzij u toestemming geeft voor vb een nieuwsbrief of wij een vraag hebben mbt het leveren van de bestelling (telefoonnummer en email). Alle data is veilig opgeslagen.