Geen producten (0)
Geen producten (0)
 

BioStable+

€ 15,50 (inclusief btw 21%)
Op voorraad
Omschrijving

Ideaal product in gebruik voor (oppot)stallen, lange transporten , paarden met gevoelige luchtwegen.

BioSTable is een gefermenteerd plantenextract dat het natuurlijk (bio)evenwicht in de stallen optimaliseert. Er worden geen micro-organismen toegevoegd, echter de aanwezige micro-organismen worden gestimuleerd zich te vermenigvuldigen. Hierdoor wordt de afbraak van vervuiling versneld, met name in ureumfracties. Mede door het enzym urease uit de urine ontstaat amoniak. In een optimaal ecosysteem in de stal zijn o.a. de nitrificerende en de denitricerende bacteriën in evenwicht.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat bij gebruik van BioStable de amoniakemmissie snel wordt gereduceerd. Dit heeft een gunstige invloed op de dieren die leven en ademen in deze stallen. Ze zijn minder gestresst en krijgen minder aandoeningen aan de luchtwegen. Mede hierdoor zal de voederconversie gunstiger zijn.

Productinformatie: BioStable bestaat uit gefermenteerde planten- en algenextracten, waardoor sporenelementen, vitaminen en enzymen volledig kunnen worden opgenomen door de aanwezige micro-organismen. Door deze opnames wordt het gehele ecosysteem in de mest: stabieler, activer, homogener en stoot als gevolg daarvan minder ammoniak uit. 

Reacties